Kan ik autobanden thuis laten bezorgen?

Kan ik autobanden thuis laten bezorgen? Het is een vraag die we bij Autobandencheck.nl vaak te horen krijgen. Het antwoord op deze vraag is eenvoudig: nee. De reden erachter is dat we bij Autobandencheck veiligheid zeer hoog in het vaandel hebben staan. Daarom kun je in onze webshop alleen autobanden bestellen in combinatie met montage op een door u geselecteerd montagepunt. Wanneer je autobanden in onze shop bestelt, dan kies je de gewenste montagepartner bij je in de buurt en vervolgens worden de banden daar afgeleverd. Daarna rijd je met je auto naar het montagepunt waar de banden 100% veilig en uiterst nauwkeurig onder je auto worden gemonteerd.

autobandencheck kan ik autobanden thuis laten bezorgen


Professioneel, deskundig en snel

Dankzij de deskundige montage ga je gegarandeerd veilig de weg op en om die reden is montage bij ons verplicht. Jouw autobanden zijn immers het enige contact dat je auto met de weg heeft. Wanneer je banden niet goed gemonteerd zijn of door zelf-montage beschadigd zijn loop je veiligheidsrisico’s en dat kan gevaarlijke situaties opleveren. Alle montagepunten die bij Autobandencheck zijn aangesloten hebben daarom de beschikking over professionele apparatuur en deskundige monteurs. Daarmee garanderen wij dat de door jou bestelde autobanden uiterst zorgvuldig onder je auto worden gemonteerd, uit worden gebalanceerd en gecontroleerd.

Zoek een montagepunt in de buurt

Autobanden thuis laten bezorgen is niet voordeliger

Wanneer je thuis zelf aan de slag gaat met autobanden montage omdat je de autobanden thuis hebt laten bezorgen, dan brengt dit een aantal risico’s met zich mee:

  • Wanneer je de band niet goed monteert heeft dit namelijk direct gevolgen voor je rijcomfort en de rijprestaties. Daardoor zal de band sneller slijten en dit kan zelfs leiden tot een klapband.
  • Wanneer een band bovendien niet goed is uitgebalanceerd verbruik je meer brandstof, doordat de auto naar links of rechts trekt.
  • En wanneer je zelf aan de slag gaat met gereedschap dat niet geheel geschikt is kun je de autoband beschadigen. Zo kun je bijvoorbeeld de bandrand vernielen of kan er een breuk ontstaan.

Kortom, wanneer je ervoor kiest om te bestellen bij Autobandencheck.nl weet je zeker dat je banden, door een professionele montage, niet beschadigd worden en goed vast zitten. Met professionele montage bespaar je dus uiteindelijk tijd en geld. Lees ook onze blog: Drie redenen om niet thuis uw banden te monteren.

Autobanden bestellen in onze webshop

Wanneer je net als wij veiligheid boven alles stelt, adviseren wij om je autobanden niet bij je thuis te laten bezorgen, maar juist te bestellen in onze webshop waarbij montage van de banden erbij zit inbegrepen. Bestelt je via onze webshop dan wordt je autoband bij het door jou gekozen montagepunt afgeleverd en heb je er geen omkijken naar. Het monteren van de banden kost € 17,50 (€ 27,50 voor runflat) per band. Zo heb je  gegarandeerde kwaliteitsgaranties, een goede wegligging en gaan je banden langer mee. Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.
Bekijk ons assortiment banden

Download onze complete gids over onderhoud & vervanging van autobanden

Wil je informatie over hoe je het beste je autobanden kunt onderhouden en wanneer je ze moet vervangen? In onze complete onderhoudsgids lees je hier alles over. Download hier onze whitepaper 'Onderhoud & vervanging van autobanden'

New call-to-action