Selecteer je montagepunt

5km
30.0km
100km
 
Kwalitatieve montagepunten

Uw banden worden gemonteerd door een van onze kwalitatieve montagepunten

 
Ruim assortiment

Van budgetmerken tot aan de beste premium-merken, u vindt het allemaal in ons assortiment

 
Alléén aanbetalen

U voldoet slechts een aanbetaling á € 25,- en betaalt het restant pas na de montage

Banden laten monteren

Als u banden bestelt bij Autobandencheck.nl dan kunt u deze banden laten monteren bij een regionale montagepunt bij u in de buurt. Autobandencheck.nl beschikt over een kwalitatief netwerk van ruim 150 montagepunten die zorgdragen voor een goede service en zorgvuldige montage van de banden.

Uw banden laten monteren in uw regio

Door het landelijke dekkend netwerk van montagepunten is er altijd wel een montagepunt in de regio voor het monteren van uw bestelde banden. Zodra u de banden in de winkelwagen heeft geplaatst worden er, na het invoeren van uw gegevens, op basis van uw postcohet montagepunten getoond bij u in de buurt. U kunt dan een van deze montagepunten selecteren en een montage-afspraak inplannen. Indien u graag alvorens het bestellen van de banden wilt weten welke montagepunten er in uw regio zijn, kunt u ook via bovenstaand zoekvenster uw postcode of woonplaats invoeren.

 

Een groot voordeel om de banden te laten monteren via een van het montagepunten van Autobandencheck.nl is dat de banden niet bij u thuis worden bezorgt, maar door onze gerenommeerde leveranciers worden geleverd bij het montagepunt. Dit betekent dat u de banden niet zelf naar het garagebedrijf hoeft te vervoeren. Daarnaast bent u verzekerd van een goede service, klantvriendelijke ontvangst en professionele montage van de banden.

Wat kost het om banden te laten monteren?

Bij Autobandencheck.nl hanteren al onze montagepunten een vast montagebedrag á € 15,- incl. BTW per band. Voor Runflat banden is er een afwijkend tarief á € 25,- incl. BTW per band.