Hoe kan ik mijn bestelling annuleren?

U kunt uw bestelling alleen annuleren als de montage nog niet heeft plaats gevonden.

Indien u uw bestelling wilt annuleren vul dan het annuleringsformulier zo volledig mogelijk in, stuur deze naar service@autobandencheck.nl en uw aanbetaling wordt binnen 14 dagen geretourneerd. Afhankelijk van het tijdsbestek waarin u de bestelling annuleert kan het zijn dat er handelingen zijn verricht, waarvoor wij € 25,- aan handelings-/ retourkosten in rekening zullen brengen. Deze kosten worden dan verrekend met uw aanbetaling.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Bij de aankoop van producten via autobandencheck.nl heeft u de mogelijkheid om binnen 14 dagen de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden. Daarbij geldt echter wel dat er sprake is van waardevermindering indien een product is gemonteerd, gemonteerd is geweest en/of is gebruikt, in welke mate dan ook.

De termijn van 14 dagen gaat in op de dag na ontvangst van het product bij uw montagepunt. U dient zorgvuldig om te gaan met het product en - voor zover van toepassing - de verpakking. U mag het product slechts in mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of het product naar wens is.

Indien u de aankoop wilt retourneren, kunt u dit, bij voorkeur via e-mail, aangeven bij uw montagepunt, waarna zij de banden zullen terugnemen. Uitsluitend de kosten a € 25,- van terugzending van het product zijn voor eigen rekening. Na uw melding van herroeping, heeft u nog 14 dagen om de producten terug te sturen. Om het aankoopbedrag retour te ontvangen, dient u een mail te sturen naar service@autobandencheck.nl onder de vermelding van uw ordernummer, besteldatum, naam en bankrekeningnummer. U kunt eventueel ook gebruik maken van het modelformulier voor herroeping, maar u bent hiertoe niet verplicht. Het volledige aankoopbedrag wordt dan, na ontbinding zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen geretourneerd op uw bankrekening.