Waar kan ik mijn band laten monteren?

Als je via Autobandencheck.nl banden bestelt worden de banden niet bij je thuis bezorgd maar rechtstreeks geleverd bij het, door jou geselecteerde, montagepunt. Autobandencheck.nl heeft een landelijk dekkend netwerk van montagepunten en er is altijd wel een montagepunt bij jou in de regio voor het monteren van de bestelde banden. Als je de banden hebt gekozen kun je middels de button "montagepunt zoeken" op basis van je postcode of plaats een montagepunt kieszen.  Als je, voordat je banden gaat zoeken, graag wilt weten welke montagepunten er bij je in de regio zitten dan kun je ook vooraf op postcode of plaats, zoeken via onze website.

 

Landkaartje

Kwalitatieve montagepunten om je band te laten monteren

Wil je je band laten monteren bij één van onze montagepunten? Dan kun je er van op aan dat dit nauwkeurig gebeurt. Al onze montagepunten zijn namelijk met zorg geselecteerd en voldoen aan alle kwaliteitseisen. Alle montagepunten beschikken over de juiste apparatuur en je wordt geholpen door goed opgeleid personeel. De meeste particulieren beschikken namelijk niet over een bandwisselmachine en/of balanceermachine. Vooral het uitbalanceren van de banden is van groot belang. Niet goed uitgebalanceerd betekent dat er eerder slijtage kan ontstaan en kan er voor zorgen dat de auto naar links of rechts gaat trekken. Tevens zorgen, niet goed uitgebalanceerde banden, voor meer brandstofverbruik.Zoek een montagepunt in de buurtVeiligheid staat bij onze montagepunten bovenaan. De banden zijn het enige contact met de weg en als de banden niet goed onder de auto gemonteerd zitten, kan dit voor gevaarlijke situaties op de weg leiden. Het montagepunten van Autobandencheck.nl willen als geen ander dat u met een veilig gevoel de weg op gaat. Daarnaast bent u bij het montagepunten van Autobandencheck.nl verzekerd van een goede service en klantvriendelijke ontvangst.

Wat kost het om banden te laten monteren?

Al onze montagepunten berekenen een vast montagebedrag à € 17,50 per band. Voor Runflat banden is er een afwijkend tarief à € 27,50 per band. De bedragen zijn inclusief BTW. De montagekosten betaalt u aan het montagepunt als u daadwerkelijk de banden onder de auto heeft liggen.

Download de complete onderhoudsgids

Wil je meer weten over het goed onderhouden van je autobanden en hoe je slim moet omgaan met het vervangen van je banden? Download dan nu de whitepaper 'Onderhoud & vervanging van autobanden'

Download whitepaper: onderhoud en vervanging van autobanden