Sluiten

<% vm.ap.name %>

<% vm.ap.address + vm.ap.number %>
<% vm.ap.postcode %>
<% vm.ap.city %>
<% vm.ap.telefoon %>
<% vm.ap.email %>

Kies je montagepunt

Max. afstand

Gevonden montagepunten (<% assemblyPoints.length %>)

Kies een datum

Kies een dagdeel
kies hier een voorkeursdatum en –dagdeel voor de montage van je banden. De definitieve afspraak wordt telefonisch aan je bevestigt.
Het is van belang om een voorkeurs-datum en -dagdeel voor de montage te kiezen, zodat er een montageafspraak ingepland kan worden.
Mijn keuze bevestigen

Garage "" is ingesteld als montagepunt.

100% zeker de juiste band
Altijd de beste montage
Achteraf betalen
"Je banden worden afgeleverd bij het, door jou, gekozen montagepunt zodat je zelf niet met de banden hoeft te sjouwen."

Michelin banden kopen

Bij Autobandencheck.nl kunt u Michelin banden kopen en laten monteren bij uw lokale dealers. Bij ons staan service en kwaliteit hoog in het vaandel. Alles wat u online ziet, is direct uit voorraad leverbaar. Michelin heeft een uitgebreid gamma banden voor diverse weersomstandigheden. Of u nu op zoek bent naar winter-, zomer- of 4-seizoenenbanden voor een personenwagen, bestelwagen of SUV, Michelin heeft het allemaal.

Michelin banden kopen voor elk seizoen

Als u kiest voor een A-merk dan kunt u bij Autobandencheck.nl. Michelin banden kopen voor elk gewenst seizoen. Wij hebben onder andere de volgende typen Michelin banden voor diverse seizoenen:

  • De Michelin Energy Saver + is een energiezuinige zomerband. Deze band biedt meer grip door de toegenomen contactoppervlakte, is brandstof besparend en heeft als uitgangspunten een langere levensduur en duurzaamheid.
  • De Michelin Alpin 5 is een winterband die zorgt voor maximale veiligheid in de wintermaanden.Het  vernieuwd profiel zorgt voor een betere trekkracht op sneeuw, meer weerstand tegen aquaplaning en een betere stuurprecisie
  • De Michelin CrossClimate is een 4-seizoenenband en biedt optimale prestaties en veiligheid in alle weersomstandigheden. Het Deze band staat bekend om de prestaties met remmen op een nat en droog wegdek, levensduur en brandstofzuinigheid.

Uiteraard bieden wij nog veel meer typen Michelin banden die u eenvoudig online kunt kopen bij Autobandencheck.nl. Dit is enkel een kleine greep uit ons complete aanbod.

Bestel direct online

Als u bij Autobandencheck.nl Michelin banden wilt kopen, hoeft u enkel de gewenste exemplaren middels de button “bestellen” in de winkelwagen te plaatsen.